Wat doen we Tiziano 20/04/2023

Wat doen we

FinSource maakt deel uit van de Cronos groep waardoor we kunnen vertrouwen op een netwerk van 8000 werknemers, elk gespecialiseerd in een domein van het IT-landschapWe zorgen ervoor dat onze werknemers continu up to date blijven waardoor onze klanten kunnen rekenen op consultants die het volledige potentieel van hun opgedane kennis benutten.

FinSource medewerker Karolien Van Nyen aan het werk aan haar bureau

We schenken aandacht aan de persoonlijke groei en ontwikkeling en staan ten alle tijden klaar om te luisteren naar hun trainingsnoden en hun doelstellingen op korte en lange termijn. Per kwartaal zitten we samen voor een stand van zaken betreffende hun lopende project.

Daarnaast organiseren we op maandelijkse basis opleidingen voor het hele team. Dit kan onder de vorm van een ‘inhouse’ kennisdelingsmoment of door het uitnodigen van een externe trainer. Tot slot hoort ontspanning en fun er natuurlijk ook bij. Een ski-reis, een avondje padel of een bbq zijn dan ook activiteiten die regelmatig op de planning staan.

Een selectie van onze klanten

Logo KBC
Logo Atlas Copco
Logo Baloise

Onze consultants aan het woord

Yannick is momenteel werkzaam als Business Analist in de banksector. Zijn rol bestaat uit:

  • Analyseren van bedrijfsprocessen en informatiebehoeften om IT-oplossingen te leveren die aansluiten bij de bedrijfsstrategie en -doelstellingen.
  • Verzamelen van requirements en specificeren van functionele, niet-functionele en technische requirements voor IT-projecten.
  • Faciliteren van de communicatie tussen technische en niet-technische belanghebbenden in een organisatie.
Als Business Analist voor het enterprise data warehouse project van een bank, is het mijn rol om de kloof tussen de business needs en de technische oplossingen te overbruggen. Ik haal voldoening uit het werken aan complexe projecten en het leveren van succesvolle oplossingen.
Portretfoto van FinSource medewerker Yannick Vanthillo
Yannick Vanthillo Business Analist
Met mijn rol als functioneel analist kan ik een echte impact maken op bedrijven en hun klanten. Ik vind het fijn om hun behoeften te analyseren en het ontwerpen van op maakt gemaakte oplossingen, om zo hun verwachtingen zo goed als mogelijk in te lossen. Mijn werkomgeving kan beschouwd worden als een constant evoluerend veld, er is altijd iets nieuws te leren.
Portretfoto van FinSource medewerker Karolien Van Nyen
Karolien Van Nyen Functioneel Analist

Karolien, werkt al 2 jaar bij FinSource als Functioneel Analist en voert op dagelijkse basis volgende taken uit:

  • Ontwerpen en specificeren van functionele requirements voor IT-systemen om aan de vereisten van de business te voldoen.
  • Creëren van functionele documentatie, zoals use cases en processtromen, om een duidelijk begrip te geven van de gewenste functionaliteit van een IT-systeem.
  • Ondersteunen van de implementatie van nieuwe IT-systemen en het bieden van training en ondersteuning aan gebruikers.