FinSource

Wat doen we

Twee bedrijfsmanagers die elkaar de hand schudden.

We helpen bedrijven in voornamelijk de bank- en verzekeringssector om hun bedrijfsprestaties te optimaliseren in tijden van steeds sneller groeiende digitalisering.

Voor onze klanten voorzien we de perfecte match op het gebied van IT-consultancy diensten. Ze kunnen hierbij rekenen op onze consultants, die de maximale waarde  halen uit elke technologie of vakgebied van onder meer: Full Stack development tot Solution Architecture, Cloud Engineering, Project Management, en digitale transformatie.

Al meer dan 60 van onze consultants helpen dagelijks verschillende bedrijven om het te maken!

Contacteer ons

Onze experts

Business analyse

Het definiëren van requirements, analyseren, modelleren en visualiseren van bedrijfsprocessen met de juiste architectuurmethoden.

Functionele analyse

Het verzamelen van informatiebehoeften en procesvereisten om het uiteindelijke doel van uw project zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Testing

Het opstellen en uitwerken van de beste testscenario’s om een applicatie optimaal werkend in de markt te zetten.

En meer...

FinSource bezit een uitgebreid netwerk aan digitale natives met een uitgebreide expertise binnen hun vakgebied.

Onze expertises

Uitgebreide ervaring in de financiële sector

Oplossingsgerichte uitwisseling van kennis

Kwaliteitsvolle diensten voor al onze klanten

Uitgebreid netwerk van IT professionals

Harmonie tussen Business en IT

Finsource streeft ernaar zo transparant mogelijk met de klant te communiceren. IT-oplossingen vormen in veel gevallen een zwarte doos voor de business, waardoor zij de controle verliezen over de talloze regels die hieraan gekoppeld zijn. Deze kloof ontstaat vaak vanwege het niet overeenkomen op vlak van ideeën, doelstellingen of mentaliteit. Als gevolg hiervan leveren dure IT-systemen onvoldoende rendement op ten opzichte van de investering. Business - IT alignment kan de waarde van nieuwe IT-investeringen verbeteren door het effectief inzetten en gebruiken van informatietechnologie (IT) om zo tot het gewenste resultaat van het bedrijf te komen.

Onze klanten
Logo KBC Logo Belfius Logo NN Logo Baloise